Honningmandens julesild  med honning

 

1 glas

Sildefileter udvandes

1

Rødløg

4

Dildstilke

15

<![endif]-->

Kryddernelliker

1 teske

Sort peber

 

 

Lage

 

1 dl

Eddike

2 dl

Vand

2 dl

Flydende honning

 

Skyl sildefileterne i rindende koldt vand.

Læg dem tæt i et fad med kant, dækket med rødløg i tynde skiver, dildstilkene og de groft kværnede krydderier. Bland lagen og påse, at honningen er helt opløst. Hæld lagen over silden og lad den stå i køleskab i et til to døgn før serveringen.

 

 

Friturestegt camembert

1-2 trekantet

Camembert pr. person

 

Fritureolie

 

Camembertstykkerne kommes i frituren og steges gyldenbrune. Serveres rygende varme med flydende honning. En ren lækker bidsken.

 

Salat-dressing

 

3 spiseskefulde

Majsolie

2 spiseskefulde

Æbleeddike

2 spiseskefulde

Honning

1 spiseskefulde

Sød sennep

1-2 fed

Hvidløg

 

Det hele røres sammen og hældes over eks. Champignon, agurker, tomater mv..