GODE RÅD OG OPSKRIFTER

TILBAGE TIL HONNING
Mjødens historie

OPSKIFTER MED HONNING
Let frokostret med laksekotelet, honning og citron
Gæstemiddag: marineret kalvefilet med purrede urter og honning
Æblekage med vildtblomstshonning, citron, hasselnødder og marcipan
Luksus hybenboller bagt med hybenpulver.
 honningmandes julesild
Biavlerens karrysuppe
honningmandes julesild
Opskrifter med mjød
Mjød som dessertvin
Gæstedrik
RÅD & TIPS
Se også forslag til at bruge naturens egen medicin ved sygdomstilfælde på siden Bivirkninger.
Godt råd med snue og forkølelse
Varm mælk med honning
The med rom og honning
Honning-toddy
10 cl.
Whisky, 1 spsk. lynghonning, 1 tsk. citronsaft, lidt revet muskatnød og kogende vand.
Bland
whisky, honning og citronsaft. Drys reven muskatnød i, rør rundt og fyld op med kogende vand.
Honning-bjesk
1 dl kogende vand, 350
g. blød lynghonning og en 1/2 flaske Brøndumssnaps.
Rør honningen ud i det kogende vand. Tilsæt snapsen. Kom det hele på flaske.
Bør omrystes godt morgen og aften i en uges tid. Lad bjesken trække et par måneder.
LINKS
Arla: Lun ost med rosmarin og ahornsirup
Web-opskrifter: Tranebærmuffens med ahornsirup
 All photos and illustrations on this page protected by copyright
Honningmanden v. Aksel Holmgaard
Siem Skovvej 5   9575 TERNDRUP
Mobil: 25 34 80 36/ 20 89 03 88

  
www.honningmanden.dk